Monday, November 29, 2010

Dogs4All - Nordisk Vinnerutstilling.

Ja da er nok en helg over :o( Denne helgen har gått fort og vært veldig innholdsrik! Det har vært Dogs4All - Nordisk Vinnerutstilling i helga og vi var selvfølgelig påmeldt! Litt vedmodig at den ikke går i Vikingerskipet lenger, men det var fint på Lillestrøm også.

Fredag morgen fikk jeg en overraskende og hyggelig sms. Det var fra Towa og med spørsmål om det var greit de kom en dag før. Selvfølgelig, de kunne kommet en uke før for min del! Så da var det bare å svinge seg rundt for da kom de først til Fredrikstad, så skulle vi alle dra opp til Kløfta lørdag kveld for da ble det ikke så langt å kjøre søndag morgen. Jeg har riktignok stort hus, men her ble det "stinn brakke" kan man si. Ca kl 21 kom de.... Towa og Fredrik med sine 4 hunder, de hadde med seg Maja og hennes hund og Anne Gry med Udda. Vips så var vi 5 mennesker og 8 hunder (5 hollendere, 2 maller og Oliver). Men det ble ikke noe problem siden alle hundene har hodet i vater! Alle fikk "sin" tid i stua med oss.
Vi spiste og skravlet til langt på natt.

Lørdag morgen var alle litt trege å få igang, det var kaldt og surt ute, så det var mer kos inne i varmen av vedovnen. Men utpå dagen kom vi oss ut for litt lydighetstrening. Alle fikk noen korte økter og hjelp fra hverandre. Det var så gøy, men det ble for kaldt å holde på lenge. Det var deilig å komme inn igjen til varm gløgg litt mat og pepperkaker.
De andre dro opp til Kløfta, mens jeg ble igjen hjemme for å ordne litt og kjøre Oliver til Lise. Han skulle få slippe å være med til Lillestrøm. Jeg dro etter og kom akkurat i rett tid til mat på Kinaresturanten på Kløfta. De andre hadde da trent litt i en hall. Towa ville kjøre ruta og neseprøven før start på søndag.

Da vi alle var vel nede i kjellerleiligheten hos Anne Gry tok det ikke lang tid før vi lå under dyna eller. Slitene og trengte å lade opp til en lang dag på Dogs4All :o)

Søndag morgen ble det kølapp system på badet og slusing ut av hunder. Det gikk smertefritt også i en liten leilighet! For noen tilpassningsdyktige mennesker vi er og med så flotte hunder!
Klare og bare å sette nesa mot Lillestrøm.

Av alle hundene vi hadde med skulle 4 i ilden. Demi stilte i junior klasse, Udda og Aya i Champion klasse og så Qaala i Champion klasse og Elite lydighet. Alt med oppmøte kl 0900... :o( Alle forøverig Havrevingen hunder!!!
Vi klarte å forskyve litt på hollendre korthår i utstillingsringen slik at Towa fikk møtt opp i LP ringen. Der tok hun fellesdekk og sitt før vi ruste avgårde til utstillingringen. Der ble det noen pene venstre svinger på oss alle :o) Demi fikk en 2. premie, Udda vant Champion klassen, ble BIM og Nordisk Vinner, Aya ble nr 2 og Qaala nr 3. Litt spesielt at 3 Havrevingen tisper som er avlet og brukes i bruks konkurrerer sammen i en Champion klasse på utstilling :o)

Så bar det tilbake til LP ringen. Towa og Qaala gjorde det bra og ingen nuller, det ble spennende siden ingen hadde regnet på poenger. Og etter vel og lenge ble det endelig premieutdeling! WOOW, Towa og Qaala ble nr 6 med 1. premie av 22. Nå kan den fantastiske hunden også krones med titelen Norsk Lydighets Champion. Tar av meg hatten (jeg ikke har) for dere Towa! Dette var det 5 Championatet til Qaala, fra før er hun NUCH, SEUCH, SELCH og SEBCH og hun har tittlelen IPO1.
Gratulerer til alle sammen, inkl meg selv. Syns vi har fått vist fram våre Havrevinger bra og det var mange lange blikk etter våre vakre hunder!!!
Takker også hele gjengen for en kjempe hyggelig helg. Håper det ikke går alt for lenge før vi treffes igjen :o)

Det ble dessverre ingen bilder fra helga, så jeg får komme sterkere tilbake med kamera ved en senere anledning.

Legger ved linken på lydighets reultatene: Klikk HER

2 comments:

Nina Andersen said...

Gratulerer hele gjengen.:-)

Towa said...

TACK för en jätte bra helg! Tack för mat och husrum. Hoppas vi snart får ses igen.
Grattis igen!
Tack så jätte mycket för dina fina ord om oss.
Kram!