Tuesday, May 25, 2010

Trening på Koppang hos Anne- Grethe

Aya i farta.

Da er det nok en gang lenge siden sist. Har blitt en lei vane dette. Siden sist er det blitt mye lesing til eksamen, noe pakking og faktisk endel trening. I begynnelsen av mai var vi på Koppang noen dager og da ble det trening sammen med Anne- Grethe. Vi fikk sporet, trent lydighet og skravlet masse :o) Er alltid så koselig å komme oppover å trene med Anne- Grethe og vi har alltid mye å snakke om.

Nå var snøen også borte på Koppang så det var igrunn fritt fram å trene der også. Vi endte opp på jordet for der kunne vi både spore og trene lydighet. Det ble endel timer trening (og skravling) på de tre dagene vi var der.

Vi fikk også trent endel på skudd. Det var godt å se at ting går seg til. For vi skulle jo ta ferdselsprøven i pinsen. Aya er fortsatt veldig oppmerkesom på skudd da vi går fri ved fot, men på dekk ligger hun nå! Så da er det litt mindre å tenke på!

Oliver koser seg i sola ute på jordet.


Aya igjen.

Vi fikk også time hos vet. Ingrid denne gangen. Så tirsdag 4. mai reiste vi opp til henne for å rtg Aya. Aya var som vanlig glad og nysgjerrig da hun kom inn på kontoret hennes. Hun har aldri blitt dopet ned før så det var spennende. Har frisk i minne ang Xzita som nesten ikke lot seg dope... Men Aya sovnet fort og var helt slakk. Var ikke mye sort lyn da...

Bildene ble tatt og Ingrid kunne si så mye at det ikke var noe klinisk galt å se. Så da var det bare å smøre seg med tålmod og vente til de ble avlest hos NKK.

Aya var rett ut drita full resten av den dagen, så det ble ikke mye trening på henne, til Oliver sin store glede!

På Koppang er hundeklubben litt mager for tiden. Men man er ikke tom for gode løsninger. Dette er de stumme som fungerte som gruppe for oss i tre dager. Til opplysning bor de i garagen til Anne- Grethe til vanlig :o)

Anne- Grethe på standplassen vår.

Takker deg Anne- Grethe for noen herlige dager sammen med deg. Savner deg veldig og alle trenings timene vi har hatt. Nå er det snart sommer og da blir det mye ferie med hund på Koppang :o)

Kuling og Oliver hadde noen herlige dager. De fikk løpe fritt på et kjempe stort jorde! Det var to slitne gutter da kvelden kom.

Gutta igjen. Herlig å være hund!!!

No comments: