Sunday, July 25, 2010

NUCh BH Havrevingens Aya


Ja da ble det utstilling på oss alikevel! Aya har ikke haltet siden torsdag så hun fikk nok bare en liten strekk eller noe. Vi har tatt det veldig med ro og selvfølgelig startet vi med homeopat medisiner! Tusen takk til Anne Gry som deler ut og doserer for oss. Kjempe glad i deg!!!

Var oppe tidlig i dag for å gå en siste tur og konstatere at Aya helt sikkert ikke var halt. Så var det bare å sette seg i bilen å kjøre de ti minuttene til Råde Idrettsplass :o) Kjekt at noe er i nærheten for en gangs skyld også!

Aya er absolutt ingen dreven frøken på utstilling. Hun skal hit og dit... og hit og dit igjen. Hilse på alle, hoppe og sprette litt. Så PHU... jeg blir helt svett av henne! Dommeren i dag spurte også om det var kengeru i henne :o) Men hun klarte å vise seg nok til å få det siste Certet og dermed kan hun krones med tittelen Norsk Utstillings Champion. Vakkreste lille jenta mi. Må nok en gang takke Venke for at jeg fikk muligheten til kjøpe en slik herlig hund. Valget av Aya er virkelig noe jeg aldri har angret på!!!

NUCh BH Havrevingens Aya

Åpen Klasse
1 Kval, 1 Konk, CK, Cert, BTK, BIR
Dommer: Salijevic, Zorica

Bra prop hode
Elegant nakke
Bra utviklet og presentert
Gode vinkler, bra rørelser
Bra pig og pelskval
Bra temp

2 comments:

Havrevingens Ambra ~ * Udda * said...

Gratulerer masse til enda en tittel!! :)
Fineste kenguru-voven det!
Husk å sende søknad til NKK om Championat nå da. :)

Havrevingens Ambra ~ * Udda * said...
This comment has been removed by the author.