Tuesday, March 1, 2011

Det nærmer seg...

Da er det litt over en uke siden løpetiden begynte og det nærmer seg tur til Sverige! Torsdag skal vi til veterinæren for for å finne ut om det snart er ståtid. Håper nesten det da, så vi får dette overstått! Vet liksom ikke om jeg gleder eller gruer meg, men spennende skal det bli!
Oliver begynner å bli ganske slitsom og er liksom ikke tilsnakkelig om dagen, men det er vel ikke greit når hormonene bobbler :o) Aya lar seg ikke sjarmere og blir litt lei sjarmøren.

I dag var det endelig fridag og da ble det noen timer ute med hund. Deilig vær og veldig godt å være ute med hund uten å måtte stresse for å rekke noe annet!
Vi begynner å legge mer vekt på RIK lydigheten igjen, for jeg regner med det er der vi kommer til å ta opp igjen tråden først. Kommer nok til å legge LP på hylla til høsten/vinteren igjen. Hadde meldt meg på LP stevne i Sverige lørdag som var, men da hadde jo løpetiden begynt så det ble ingen tur.
Så i dag ble det sitt og dekk under marsj og apportering. Aya er litt heit pga lite trening, så det går hardt utover bitepølse, lommer og fingre, men men...
Vi holder også på å leker oss litt med ruta, Aya har tatt den øvelsen veldig raskt og i dag kjørte vi på med stå i ruta også. Siden vi har trent mye fremadsendig har hun en formening om at det skal være dekk i ruta også, men i dag skjønte hun og det ble en pen og rask stå!






Bildene er tatt av Nina på dagens trening.

Til helga er det igjen samling med BT, håper jeg får med meg den før jeg må reise til Sverige. Kommer med oppdateringer etter veterinærbesøket på torsdag.

No comments: