Tuesday, October 6, 2009

Brandfjell samling del 2. Søster Udda.

Det var veldig hyggelig at Anne Gry og søster Udda kunne være med oss en uke på Sølen. Vi hadde som mål å få rundere mest mulig og selvfølgelig utnytte oss av den nye fine lydighetsbana som er blitt laget der oppe. Udda hadde fått løpetid igjen og treningen ble vel litt anderledes enn Anne Gry hadde ment. Men jeg syns dere fikk brukt tiden der oppe godt og fornuftig likevel! Det ble veldig mye morro :o)

Udda på vei over møne. Ingenting er noe problem for en Havreving`er.

Udda i svevet ned fra møne.


Udda fikk noen økter med heftig lek sammen med Oddmund. Og det syns hun var veldig gøy! Etter å ha fått blod på tann, vokste hun veldig og kom ut av bilden og var HELT KLAR for mere gøy!!!


Oddmund og Udda. Udda har slett ikke tenkt å slippe! Oddmund er helt unik når det gjelder kamplek, han får igang hundene og en ser resultater med en gang. Det legges overhode ikke noen belastning på hunden.


OPS..... Der glapp den gitt. Udda legger seg på og gjør alt for å få tak igjen. Morro å se framgangen bare etter et par økter. Som en annen hund...


2 comments:

Havrevingens Ambra ~ * Udda * said...

Ojda! Et eget blogginnlegg som er dedikert Udda sine framganger i ting vi ikke kan! Vi takker så mye!
Og, ja - jeg er helt enig med deg. Oddmund er virkelig helt super! :-)

Havrevingens Aya said...

Selvfølgelig fortjener Udda også et blogg innlegg etter en herlig uke på Sølen! Bare hyggelig! Nå har vi fått blod på tann begge to, og det lover det godt for treninger framover :o) Jeg skal jo starte på The Challenge til neste år ;o), bare å brette opp armene og trå til....