Saturday, November 8, 2008

Snart en uke sykmeldt og her går alt bra!

Da er det blitt lørdag. Og her går det framover med alt! Aya har de to siste dagene fått tur med kort bånd. Ikke enkelt å holde henne i ro. Hun har jo så mye hopp og sprett uansett hva hun skal gjøre. Men alt ser bra ut etter turene. Vi har tatt det med ro, og jeg har tøyd ut litt etter turen. Ikke funnet noen punkter som er vonde eller stive ledd. Vi bruker fortsatt medisin vi fikk av AG.
Håper ikke slike ting skjer mer, for herre gud hunden blir jo gal av ikke å gjøre noe. Vet ikke hvor mange ganger hun har gjort forsøk på å tømme vedkassa… (Les: ved og flis overalt…) Og det har gått med noen tyggeben og grisehaler i håp om at hun skal ligge litt rolig! Det er nok ikke lett å være 6 mnd. og full av energi eller… Men nå skal vi snart begynne å trene litt igjen, det skal bli deilig! Etter disse dagene har jeg konkludert med en ting, rasen egner seg ikke som familie- sofahund uten å få bruke kroppen. Vi har faktisk drevet med litt hodebry øvelser inne her, men det er mye fart som også skal ut av kroppen…

Det ser ikke ut til at Xzita ble smittet av kennelhoste. Hun dro til Vigdis og Steinar forrige helg fordi Lise skulle bort og hun har ikke hostet. Derfor fikk hun være der helt til i går. Hun har vel hatt det som plommen i egget, ingen små plagånder. Hun har hatt kennelhoste tidligere, vet ikke om de blir mer immun når de en gang har hatt det. Men bra for henne å slippe. Ser også ut til at det skal gå bra med AG sine hunder… Denne gangen var det oss som var uheldige. Så er det bare å håpe på å slippe de neste gangen vi skal på utstilling. Oliver er påmeldt i Vikingerskipet 21.- 23. nov. og Leto- hallen 27. des.

1 comment:

Havrevingens Ambra ~ * Udda * said...

Hei,
Fint at alt går bra med voffsene!
Vil du "trene" litt i morgen før du skal på jobb så si i fra... hmm, litt sen beskjed kanskje? ;-)

Hvorfor står det ingenting om det er valpeshow på den utstillingen i Letohallen?
Prækes... ;-)