Saturday, April 3, 2010

Endelig kom SOLA :o)

I dag titta endelig sola fram. Det så ikke lovende ut fra morran, men litt utpå dagen klarnet det opp og ble knall vær! Da var det bare å legge fra seg bøkene og komme seg ut! Det ble ikke trening, men tur med masse miljøtrening i dag. Vi gikk forbi golfbanen og der var det jammen masse baller. Aya gikk på to ben og nesten hylte... Det sto jo mange der å slo ballene langt avgårde og hun fikk ikke lov å løpe etter en eneste en... Overbevist om at hun hadde egnet seg som "balljente" :o)

Da vi nærmet oss Huseby kom det to travhester med sulkey. Hmmm... litt skeptisk, men ville gjerne bort å hilse på dem. Etter de passerte skulle hun gå spor etter dem, så det var bare å henge på :o)

Oppe på Huseby går det masse hester ute, alle var like spennende og hun skulle så gjerne vært under gjerdet å hilse på, men jeg var liv redd hun skulle komme borti strøm gjerdet... Vet ikke helt hva som kunne blitt resultatet da? Sikkert at hester er skumle dyr! Så det ble ikke noe hilsing, bare sitte og se på avstand. Og jeg skal love deg hun studerte dem!

På vei hjem begynte hun å gå på to ben allerede da vi nærmet oss golfbanen. Kunne heller ikke nå skjønne hvorfor hun ikke fikk hente noen baller...
Det var ikke i tankene mine å ta med kamera på tur, så da ble det litt bilder på verandaen når vi kom hjem. Får huske kamera om det blir like fint vær i morra :o)

Det var deilig med en lang tur og nå ligger de to i hver sin sofa og sover. Blir en rolig kveld her hos oss :o)


Vakker!

To som koser seg ute i sola :o)

Hmmm... Prinsessa var ikke sen da det ble en stol ledig. Føler seg litt for fin til å ligge på gulvet.

Oliver myser i sola.

Skjønne gutten!

2 comments:

Havrevingens Ambra ~ * Udda * said...

Heisann!
Oj - så mange innlegg på så få dager! :)
Veldig gøy å lese som vanlig!
God tur "nordover"! Kjør pent!

Havrevingens Aya said...

Ja, har vært endel hjemmme og måtte hatt litt lese pauser vet du :o)
Turen til Koppang gikk greit og i dag har vi sporet, gått lydighet og trent dekkmarkering (fikk start tips av Anne Grethe!) Det har vært en deilig dag i skogen med slik passe vær... Nå ligger de firbente rett ut og jeg skal sette meg med bøkene.
Når og hvor skulle du i helga?