Monday, January 5, 2009

Godt nytt år alle sammen!!!

Da er det blitt 2009, fy som tiden flyr! Aya er blitt 8 mnd og akkurat ferdig med sin første løpetid. Det gikk ganske smertefritt for seg. Oliver var egentlig veldig snill, bare litt plagsom. Aya skjønte ikke helt hvorfor, hun ville jo bare leke ikke bare bli snust bak!

Det ble lite trening de siste ukene av 2008, bare å håpe at det nye blir bedre! Det er fortsatt ikke snø her, så det er fritt fram i skogen. Det har vært kaldt en periode, men det ser ut til å endre seg snart!

Jula feiret vi på Koppang. Det ble tur hver dag og det likte de firbente. Aya har vært litt usikker på snøen, den er jo så kald. Men nå i jula fant hun ut at det er kult å leke og rase rundt i snøen! Mulig hun lærte litt av Xzita, for hun elsker snø og bader seg i den.


Oliver får pelsstell før jul. Aya vil også være med, men liker absolutt ikke stå oppå bordet. Så da ble det så hun sto under og syns det var like fint!


Ute på tur 2. dag jul. Anne- Grethe med Herje i sekken. Hun er en huskey valp på bare 9 uker, og Anne- Grethe mente å være snill så de små potene skulle slippe å gå så langt. Men Herje hadde andre planer, så hun ble ikke lenge i den sekken :-)



Hele gjengen som var på tur 2. juledag. Forran står Guro med Aisa (labrador) og Lise med Xzita, Oliver og Aya. Bak står Monica med Doffen og Embla (new foundland) og Anne- Grethe med Stegg (irsk sette), Herje (huskey) og Tequila (jamthund). Vi var fem på to og ni på fire, alle er gode venner! Deilig med hunder som ikke krangler!



De to minste på tur. Herje på 9 uker og Tequila på 3 mnd.



Oliver, Xzita og Aya møter villig opp til kjøkken tjeneste da Bodil lager mat! Tror det kom noen godbiter fra den benken også :-)


3. juledag var vi en tur på hytta. Det sulle vi gjort tidligere på dagen! For på fjellet var det mye mildere enn nedi bygda! Hundene koser seg veldig da de får lov å løpe løs rundt i snøen. Det ble bare så vi kikka på den nye ovnen, måkte litt snø for så å dra ned igjen før mørket kom.





No comments: